aliens

-Jag o dani-
 
Sitter i skolan just nu, har egentligen matte men vi gor ingenting so jag o dani leker aliens hahaha.
Ha en awesome fredag !!
pusspuss

macbook air

Sitter i soffan o leker lite med min macbook aiiiiir! LYCKA! photo booth is my best friend jfyi. Imorgon skola igen, vilket betyder att jag vaknar runt 5... segt men jag slutar redan vid 1:55 :) only two more days sen heeeelg halleluja
 
bybye
 

yesterday's feeling

 

my american sister


 
Jag har verkligen fått världens bästa amerikanska syster. Känner på mig att året kommer gå sjukt fort, det är ju redan 22 september. Trots att det snart har gått 50 dagar sedan jag satt på planet till new york känns det som om det var igår. En del av mig vill att året ska flyga förbi så jag kan krama alla underbara männsikor i sverige igen, men samtidigt vill jag att tiden ska stanna. För jag har verkligen ingen aning om hur jag ska klara av att säga hej då till henne.
 
 
 

things

jag saknar: att hela tiden ha internet på min mobil, kommunaltrafik, människor i sverige
 
jag älskar: school spiriten, min amerikanska familj, frozen custard
 
skillnader mellan stockholm och casco: här ser man usas flagga ÖVERALLT, knasiga skolregler, låser inte bilen, familjer har tusenmiljoner flingpaket haha, nästan alla elever går på en sport efter skolan, tv väldigt ofta (jag klagar inte för I love it), alla älskar countrymusik, alla har hund..
 
bästa minnena hittills: flyget från stockholm till new york, senior awareness, afs camp september, booth bay
 
ser fram emot: thanksgiving i new york/new jersey, south carolina, homecoming dance, pretty little liars halloween episode
 
gör mig glad: godis och snapchats från er där hemma, sarah, livet som utbytesstudent
 
nu ska jag: skypa med bästa beatrice
 
 

pics från senior awareness

bilder från helgen då alla seniors på lake region high school åkte till new hampshire
 
 
 
-favvobilden-
 
Lärarna varnade oss innan vi åkte iväg att det var en svår hiking-de skämtade verkligen inte! Vi seriöst klättrade upp för berget. I början var det inte så brant men på slutet var vi tvugna att knyta fast rep i träden så man kunde hålla i dem för att ta sig fram. Men när vi kom upp på toppen var det så himla fint att man glömde bort smärtan i benen och alla skrapsår på knäna och händerna;) Den här helgen kommer jag aldrig att glömma.
 
Puss och kram, estelle 
 
 

homecoming

Hej! Idag är jag hemma pga av migrän...fy jag hatar det. Aja jag är verkligen supertrött efter alla nya intryck och upplevelser så det är faktiskt ganska skönt att bara vara hemma. Just nu lyssnar jag på musik, äter godis (som världens bästa gudföräldrar skickade! tusen miljoner tack) läser bloggar och ska strax ta ett bad. Egentligen skulle jag ha åkt iväg för att spela volleybollmatch men nu missar jag den. Som tur är har vi två till matcher denna vecka, imorgon och på fredag! Är supertaggad för det är verkligen hur kul som helst. Denna vecka är det homecomig så i helgen åkte jag,dani,monica,sarah,vicki(monicas mom) och min mom till shopping malls o letade efter klänningar. Jag hittade en superfin ljusblå klänning som jag blev kär i;) Hela denna vecka har varje dag ett speciellt tema. Igår var det pyjama day, idag tie-die, imorgon twin day, sen blackout och på fredag är det school colours! Lite kul att min high schools färger är blått och gult, så jag tänkte att jag kanska kan göra något med sveriges flagga.. vi får se hur det blir!
 
-igår stannade vi kvar efter volleybollträningen för att titta på tjejernas fotbollsmatch:)-
 

bilder från afs camp september 13-15

-jag o clara, en tjej från tyskland!-
 
-tjejer från världens alla hörn-
-sista kvällen hade vi bonfire vid vattnet, gud vad mysigt det var!!-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

music, homework and awareness

Hej! Jag o sarah sitter och lyssnar på musik och gör lite homework just nu. Man får läxor varje dag men de flesta går fort att göra, thank god. Vi är ensamma hemma för mom o dad hejar på andrew i en cross countrytävling någonstans i maine. Jag ska strax börja packa för senior awareness! Imorgon till måndag ska alla seniors på lake region high school åka till new hampshire för att campa uppe bland bergen;) Man blev indelad i lägersgrupper och jag hamnade med två tjejer från volleybolllaget. Det känns skönt att man iallafall känner två personer som man ska dela tält med haha. 
 Veckan gick sjukt fort, kanske för att allt är så annorlunda. Förrutom några crazy skolregler, så är allt på topp. Mitt schema är äntligen helt klart och jag hittar överallt. Man vet vad fler personer heter och kommer in mer och mer i engelskan. Igår hade vi vår första volleybollmatch, visst vi förlorade men vi hade en awesome kväll. Både min och Danis familj var på läktaren och hejade;) 
 
-goldfish,sjukt gott! Ellan du måste smaka dem!-
-Dani precis innan vi hoppade in i skolbussen för tävlingen!-
-mitt schema! tisdagar och torsdagar är blå dagar dvs då har man sina "blåa lektioner". Onsdagar och torsdagar är "gulddagar" så då har man sina "guldlektioner". Måndagar är lite kaos för då har man alla sina lektioner vilket är sjukt jobbigt. Eftersom vi inte har några skåp så måste man bära alla sina böcker+idrottskläder. Nu förstår jag varför alla amerikaner har ryggsäck i skolan haha:)
Jag kommer berätta mer om mina ämnen snart men nu ska jag packa!-
 
byebye 
 
 

labor day

Helloooooo!
Idag är det labor day vilket betyder att vi är lediga från skolan! Jag gick precis upp, duschade och smakade kaffe med hasselnötsmak-gud vad gott det var ! Idag skulle vi egentligen ha åkt till beachen men just nu regnar och åskar det...Så vi ändrade vår plan till att ha filmrace istället haha;) Igår åkte hela familjen till Julias college för att hjälpa henne packa upp, säga hej då och önska henne lycka till. Efter bbq och frozen custard(typ som glass fast 100000 gånger godare) var vi hemma igen. Mom o dad var bortbjudna till några vänner och vad gör smarta estelle och sarah då? Ensamma hemma, det är kolsvart och åskar ute, väljer vi att titta på en skräckfilm. Vi typ satt i varandras knä hela kvällen för vi var så rädda haha;) I torsdags efter skolan var det sleepover hos monica o dani, det var så mysigt!   Vi bakade rosa cupcakes, pratade, skrattade, spelade wii och tittade på film. Efter volleybollträning fredagsmorse åkte jag o mom och köpte lobster och majs;) Jag har blivit proffs på att skala majs just for your information. 
 Imorgon är det skola igen, jag är både taggad och nervös. Alla är supertrevliga och eftersom skolan är liten är det lätt att hitta vilket är skönt. Jag ska lägga upp en bild på mitt schema snart så kan ni se vilka ämnen jag tar. Lärarna är toppen men det finns inte så många "flummklasser" att välja från så mamma och pappa-ni kommer bli stolta över mig. För jag läser både matte och science(jag vet ellan du måste tycka jag är crazy)  men förhoppningsvis kommer jag hem smart också;)
  
-jag o dani-
-rosa cupcakes-
-hahah så här kände sig Clara efter träningen-
-våra vänner hund-
-min o sarahs favvovine! vi har massa internskämt ang mmwd-
 
byebye