hump day

 
Hej ! Kom precis hem från volleyball practice och ska strax hoppa in i duchen. Idag är det hump day som alla amerikaner säger om onsdagar haha. Only two more days... Nej men skolan är faktiskt rolig! Sköna människor, jag behöver inte satsa och så har jag "study hall" varje dag, vilket är en lektion där du sitter och pluggar. Eller typ lyssna på musik/netflix/prata :) I Söndags var jag och AFS club på en Corn maze. Det är helt enkelt en labyrint i ett majsfält och allt går ut på att hitta ut. Vi delades upp i två team och mitt team vann! :) #IknowI'mawesome
Denna lördag ska jag och Sarah plus alla andra utbytesstudenter och deras syskon träffas och ha en mysig kväll tillsammans. Vi ska skära pumpor, gå till typ ett haunted house och titta på skräkfilmer:)
 
  lite bilder från helgen
apple picking!
 
 
julia, jag och sarah
corn maaaaaze
 
shooooopping
Alltså frozen yogurt är det bästa som finns
jag och saralou
 
 

weekend

Heej människor! 
Har precis ätit en sen frukost och ska snart göra lite homewoork så jag blir av med den ;) Igår åkte jag och resten av min academy natural sciences till Pineland Farms och var där hela skoldagen. Pineland är en bongård i Maine som skickar mjölk till alla 50 stater och gud vad fint det var! Jag fick pröva på att mjölka en ko och klappa en kalv som bara var 5 veckor! Det var en chill skoldag helt enkelt;) 
Idag ska jag, Sarah, mom, Maeve (kusin) och Amy och hennes mamma ( grannar uppe vid sommarstugan ) gå apple picking! Det är någonting alla gör här borta under hösten. Vi ska även passa på att planera thanksgiving eftersom vi ska fira det med Amy och hennes familj i new jersey! Bara 47 dagar kvar ! Längtar typ ihjäl mig haha.
Imorgon ska lake regions AFS club och några andra i skolan åka till en corn maze! Berättar mer om det imorgon I proooomise. Måndag blir det shopping eftersom vi inte har några lektioner. Lycka!
 
 
bara 5 veckor!
 
 
 
 
 

latest news

Ska snart äta frukost med sarah och en tjej som heter sarahlou. Igår hade vi en minisleepover och kollade på skräckfilm och typiska amerikanska tonårsfilmer, det var supermyyyysigt! Idag har jag inga särskilda planer förutom att jag måste göra lite homework.. 
 I fredags hade jag inga lektioner (yeyy) men jag hade en volleyballmatch en bit bort så typ hela dagen var jag i en idrottshall haha. Torsdagskvällen var superhärlig - jag ooh några andra åkte till fryeburg fair och åkte berg-och-dalbana, åt mat, glass och friterade oreos:) 
 
 fryeburg fair 
 
 
kossor, grisar, getter, kattungar och kaniner fanns också där hahah
 
 
 
 
btw jag är besatt av grey's anatomy! gaaah jag är kär i jackson, julia du fattar varför;)