lördag

Hej ! Sitter i sängen just nu och läser lite bloggar, tittar på 90201 och äter svenskt godis som bästa mamma skickade till moi. Tusen tack för allt du skickade mammi! För typ 2 h sedan åkte kira, sarahlou, clara och dani hem efter en sleepover hos mig igår. Guud va mysigt det var:) 
Jag ska ladda min mobil och sen välja ut massa bilder som jag senare ska ladda upp här på bloggen! Håll ut!
 
pusspuss

saknar er

 

"Here, have some Swedish car candy"

Hahah omg måste bara berätta detta; När jag o några andra sitter i biblioteket efter skolan så kmr bibliotikarien fram till mig och säger "hi, you're from Sweden right??" varav jag "Yeeeees" och så pratar vi lite om hur jag tycker USA är och det visar sig att hon hade en utbytesstudent från Sverige för några år sedan! Plus att hennes brorsdotter har sommarhus på Öland! Hur sjukt är inte detta??! Hon sa att varje år bakar hon lussekatter (kunde till och med utala det på svenska hahah) och älskar ahlgrens bilar. När hon var tvungen att gå sa hon-"here, have some Swedish car candy!" LYYYYYCKA 
 
 
 

photooooos

-haha classic bild på mig o Dani under mattelektionen-
-omg måste bara säga att hösten är sjukt fin här i maine-
 
Sorry för dålig uppdatering ! Men jag gör saker heeeela tiden så antingen har jag inte tid / orkar skriva / glömmer bort bloggen hahah. Aja-i helgen tog jag o Sarah typ 1000 bilder, jag var på en halloweenfest och så shoppade vi lite. Sarah håller på och övningskör just nu och om några veckor ska hon ha uppkörning. Hoppningsvis så blir hon godkänd ! Man måste ju ta bilen överallt härborta haha så det skulle vara super om Sarah fick sitt körkort:) 
Den här helgen så kommer en kompis över och så ska vi ha en minisleepover, myysigt. På lördag måste jag kanske vara i skolan för att öva på pjäsen vi gör-jag är just nu backstage men ska kanske spela en död människa hahah:) 
 
byeeeeee love u

New York väntar på mig

OMG jag är så sjuuukt taggad på att fira thanskgiving i New York o New Jersey ! Only 27 more days....